Kan Man Stadigvæk Købe 2CV?

-

Selvom 2CV'en udgik af produktion for nu 30 år siden, så kan du faktisk stadigvæk købe en Citroën 2CV. Der bliver dog færre af dem, men du kan stadig godt købe en 2CV brugt.

2CV'en har i dag status som veteranbil, idet veteranbiler skal være indregistreret for mindst 30 år siden. Citroën stoppede produktionen af 2CV'en i 1990, så i dag er en 2CV en veteranbil.

Så meget koster en 2CV i dag

Prisen på en 2CV afhænger i særlig grad af dens stand, model og ikke mindst antal kørte kilometre. Du finder en del 2CV'ere til salg via diverse salgstider for brugte biler.

Her ligger 2CV'erne fra priser mellem 30.000 kr. og 100.000 kr. Med de priser har det faktisk været en god forretning, hvis man købte en 2CV, da de stadig blev produceret, for den gang var prisen på en 2CV langt lavere, end hvad du kan få for en velholdt og velplejet model i dag.

Gennemsnitsprisen på en 2CV ligger i dag på omkring de 50.000 kr. Så vælger du at købe en 2CV, så skal det være for oplevelsens skyld, for du får tilsvarende meget mere bil for pengene, hvis du vælger en nyere bil i samme prisklasse.

Du har rig mulighed for at købe en 2CV i dag. Sider som DBA, Bilbasen med flere har tit et pænt udvalg af brugte 2CV'ere til salg. 

Fordelen ved 2CV'erne er deres minimalistiske produktion , hvilket gør, at man sagtens selv kan udføre forbedringer på den, så den står velholdt og vejplejet. Du kan derfor godt finde flere velholdte og istandsatte 2CV'ere i dag.


Entusiater, der har en kæmpe interesse for Citroën, herunder 2cv, skal du ikke lede længe efter i Danmark.Ligesom så mange andre er der selv…
Read More
Mange kan nok forbinde en presset citron med det, det rent faktisk er - En citron der bliver presset og der kommer saft ud. Der er en bil, d…
Read More
Engang blev der produceret tusindvis af Citroën HY-er, men i dag er der kun få tilbage. De er til gengæld utrolig velholdte, og kørende…
Read More