Danske 2cv Klubber

Pixabay, barskefranck -

Entusiater, der har en kæmpe interesse for Citroën, herunder 2cv, skal du ikke lede længe efter i Danmark.

Ligesom så mange andre er der selvfølgelig også klubber for dem, der har en helt specifik passion for netop disse biler.

Overordnet hedder de Dansk Citroënklub, som betegner dem selv som en paraplyorganisation for modelgrupper, lokalkredse og forskellige arbejdsgrupper, der alle har interesse for netop Citroën.

Kigger vi geografisk, har vi klubber i hele landet fordelt på Fyn, Midtjylland, Nordvestjylland, Djursland, Trefkanten, Sydhavsøerne, Nord- og Sydsjælland, København og Bornholm. Så der er faktisk ikke rigtig noget sted, hvor du ikke kan finde en klub til netop din bil eller den passion, du brænder for.

I disse klubber bliver der holdt lokale og nationale arrangementer, hvor man mødes i ens respektive bil og laver fælles ting sammen. Her kan det både være bilen, der er i fokus i form af træf, men bestemt også fælles arrangementer hvor man tager et sted hen, eksempelvis med en færge til Island og kører rundt.

Derudover kan bilerne også blive en del af forskellige markeder og kulturelle begivenheder. Der bliver blandt andet arbejdet på, om bilerne kan blive en del af Kulturnatten i København, så de fine biler kan blive vist frem.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til denne artikel. Hos Perlen Odense finder man specielt gerne ørestikker. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.


Mange kan nok forbinde en presset citron med det, det rent faktisk er - En citron der bliver presset og der kommer saft ud. Der er en bil, d…
Read More
Engang blev der produceret tusindvis af Citroën HY-er, men i dag er der kun få tilbage. De er til gengæld utrolig velholdte, og kørende…
Read More
Citroën 2cv er en personbil, der ikke længere bliver produceret. Modellen bliver solgt fra 1948 til 1990, men produktionen bliver nedlagt, d…
Read More